گروه صنعتی تخصصی کیان تلکام
09127056630

تقویت آنتن دهی موبایل در منزل

تقویت آنتن دهی موبایل در منزل

تقویت آنتن دهی موبایل در منزل، یکی از راه های بهبود کیفیت مکالمات تلفنی و برقراری ارتباط در مناطقی می باشد که سیگنال تلفن همراه ضعیف است.

برای تقویت آنتن دهی موبایل در منزل، باید شرایط زیر را در نظر داشته باشید:

وجود سیگنال اولیه در محیط بیرون آن نقطه: یعنی در بدترین حالت ممکن بتوان تماس برقرار کرد و یا پیامک را با گوشی ارسال نمود.

فاصله نقطه مورد نظر به اندازه ای باشد که بتوان سیگنال را با کابل انتقال داد: در حالت نرمال، حداکثر سی متر.

ارتفاع نقطه پایلوت، به میزانی باشد که بتوان بوسیله یک میله بلند و یا دکل، گیرنده را آنجا قرار داد: در مناطق جنگلی، درختان نباید در جهت ورود سیگنال قرار گیرند، زیرا شاخ و برگ درختان از ورود سیگنال جلوگیری می کند.

کلیک کنید: آموزش نصب دستگاه تقویت کننده آنتن موبایل

روش های تقویت آنتن دهی موبایل در منزل

برای تقویت آنتن دهی موبایل در منزل، می توان از روش های زیر استفاده کرد:

استفاده از آنتن خارجی: این روش، یکی از موثرترین روش های تقویت آنتن دهی موبایل در منزل است. در این روش، یک آنتن خارجی در محلی که سیگنال قوی است نصب می شود و سیگنال دریافتی توسط آنتن، از طریق کابل به دستگاه تقویت کننده منتقل می شود. دستگاه تقویت کننده، سیگنال را تقویت کرده و آن را به تلفن همراه منتقل می کند.

استفاده از دستگاه تقویت کننده داخلی: این روش، برای تقویت آنتن دهی موبایل در منازلی که امکان نصب آنتن خارجی وجود ندارد، مناسب است. در این روش، دستگاه تقویت کننده در داخل منزل نصب می شود و سیگنال دریافتی توسط آنتن داخلی دستگاه، تقویت شده و به تلفن همراه منتقل می شود.

استفاده از سیم کارت های تقویت کننده سیگنال: این سیم کارت ها، دارای یک آنتن خارجی هستند که در خارج از منزل نصب می شود. سیگنال دریافتی توسط آنتن خارجی، از طریق سیم کارت به تلفن همراه منتقل می شود.

روش های تقویت آنتن دهی موبایل در منزل

انتخاب روش مناسب تقویت آنتن دهی موبایل در منزل

برای انتخاب روش مناسب تقویت آنتن دهی موبایل در منزل، باید عوامل مختلفی را در نظر گرفت. از جمله این عوامل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

میزان سیگنال اولیه در محیط بیرون آن نقطه: اگر سیگنال اولیه قوی باشد، می توان از روش های ساده تر مانند استفاده از سیم کارت های تقویت کننده سیگنال استفاده کرد. اما اگر سیگنال اولیه ضعیف باشد، باید از روش های موثرتری مانند استفاده از آنتن خارجی یا دستگاه تقویت کننده داخلی استفاده کرد.

محدودیت های فضایی: اگر فضای کافی برای نصب آنتن خارجی یا دستگاه تقویت کننده داخلی وجود نداشته باشد، باید از روش های دیگری مانند استفاده از سیم کارت های تقویت کننده سیگنال استفاده کرد.

هزینه: هزینه های روش های مختلف تقویت آنتن دهی موبایل، متفاوت است. بنابراین، باید با توجه به بودجه خود، روش مناسب را انتخاب کنید.

نکات مهم در تقویت آنتن دهی موبایل در منزل

برای تقویت آنتن دهی موبایل در منزل، باید نکات زیر را رعایت کنید:

آنتن خارجی یا دستگاه تقویت کننده را در محلی نصب کنید که سیگنال قوی باشد.

آنتن خارجی یا دستگاه تقویت کننده را به گونه ای نصب کنید که مانعی در مسیر ورود سیگنال وجود نداشته باشد.

از سیم و کابل با کیفیت برای انتقال سیگنال استفاده کنید.

آنتن خارجی یا دستگاه تقویت کننده را به طور مرتب سرویس و نگهداری کنید.

شاید دغدغه شما هم باشد: افزایش سرعت اینترنت موبایل در سفر با دستگاه تقویت کننده آنتن موبایل

ویژگی های دستگاه تقویت آنتن دهی موبایل در منزل

برای انتخاب دستگاه تقویت آنتن دهی موبایل در منزل، باید به ویژگی های مختلفی توجه کنید. از جمله این ویژگی ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

نوع تقویت کننده: تقویت کننده های موبایل، به دو دسته تک باند و دو باند تقسیم می شوند. تقویت کننده های تک باند، فقط یک باند فرکانسی را تقویت می کنند در حالی که تقویت کننده های دو باند، دو باند فرکانسی را تقویت می کنند.

قدرت تقویت کننده: قدرت تقویت کننده، نشان دهنده میزان تقویت سیگنال توسط دستگاه است. قدرت تقویت کننده، با واحد دسی بل (dB) اندازه گیری می شود. برای تقویت آنتن دهی موبایل در منزل، بهتر است از تقویت کننده هایی با قدرت 60 دسی بل یا بیشتر استفاده کنید.

محدوده پوشش دهی: محدوده پوشش دهی، نشان دهنده فضایی است که سیگنال تقویت شده توسط دستگاه، در آن قابل دریافت است. محدوده پوشش دهی، با واحد متر اندازه گیری می شود. برای تقویت آنتن دهی موبایل در یک منزل معمولی، بهتر است از تقویت کننده هایی با محدوده پوشش دهی 30 تا 50 متر استفاده کنید.

کیفیت کابل: کابل، نقش مهمی در انتقال سیگنال تقویت شده توسط دستگاه دارد. بنابراین، بهتر است از کابل با کیفیت استفاده کنید. کابل های با کیفیت، دارای هسته مسی هستند و از روکش محافظ مناسبی برخوردار هستند.

کیفیت کانکتورها: کانکتورها، محل اتصال کابل به دستگاه تقویت کننده هستند. بنابراین، بهتر است از کانکتورهای با کیفیت استفاده کنید. کانکتورهای با کیفیت، دارای ساختار محکم و مقاوم هستند و از اتصال مطمئن کابل به دستگاه تقویت کننده اطمینان حاصل می کنند.

در حالتی که از تقویت کننده های تک باند استفاده می نمایید ، حتما دستگاه بتواند باند 900 مگاهرتز را تقویت نماید

اپراتورهای تلفن همراه در ایران، از دو باند فرکانسی 900 مگاهرتز و 1800 مگاهرتز برای ارائه خدمات تلفن همراه استفاده می کنند. بنابراین، اگر از تقویت کننده های تک باند استفاده می کنید، حتما دستگاهی را انتخاب کنید که بتواند باند 900 مگاهرتز را تقویت نماید. زیرا باند 900 مگاهرتز، باند اصلی ارائه خدمات تلفن همراه در ایران است و پوشش بیشتری نسبت به باند 1800 مگاهرتز دارد.

دستگاه دارای gain کمتر از 60 نباشد

قدرت تقویت کننده، با واحد دسی بل (dB) اندازه گیری می شود. برای تقویت آنتن دهی موبایل در منزل، بهتر است از تقویت کننده هایی با قدرت 60 دسی بل یا بیشتر استفاده کنید. زیرا تقویت کننده هایی با قدرت کمتر، نمی توانند سیگنال را به اندازه کافی تقویت کنند و کیفیت مکالمات تلفنی را بهبود بخشند.

قدرت دستگاه را متناسب فضای نیازمند پوشش دهی انتخاب نمایید

محدوده پوشش دهی، نشان دهنده فضایی است که سیگنال تقویت شده توسط دستگاه، در آن قابل دریافت است. برای تقویت آنتن دهی موبایل در یک منزل معمولی، بهتر است از تقویت کننده هایی با محدوده پوشش دهی 30 تا 50 متر استفاده کنید. اگر فضای منزل شما بزرگتر است، باید از تقویت کننده هایی با محدوده پوشش دهی بیشتر استفاده کنید.

کابل با کیفیت از مهمترین ارکان برای پوشش دهی در مناطق با آنتن دهی ضعیف است .

کابل، نقش مهمی در انتقال سیگنال تقویت شده توسط دستگاه دارد. بنابراین، بهتر است از کابل با کیفیت استفاده کنید. کابل های با کیفیت، دارای هسته مسی هستند و از روکش محافظ مناسبی برخوردار هستند. کابل های با کیفیت، می توانند سیگنال را با کمترین تلفات، منتقل کنند.

از کیفیت کانکتورهای نصب شده سر کابل ، اطمینان لازم را حاصل کنید .

کانکتورها، محل اتصال کابل به دستگاه تقویت کننده هستند. بنابراین، بهتر است از کانکتورهای با کیفیت استفاده کنید. کانکتورهای با کیفیت، دارای ساختار محکم و مقاوم هستند و از اتصال مطمئن کابل به دستگاه تقویت کننده اطمینان حاصل می کنند.

روش های تقویت آنتن دهی موبایل در منزل

سخن نهایی

برای خرید بهترین دستگاه تقویت آنتن دهی موبایل در منزل، می توانید از محصولات استاندارد کیان تلکام استفاده کنید، محصولات ما دارای بهترین کیفیت بوده و خیال شما از بابت تقویت آنتن دهی موبایل در منزل راحت می شود. می توانید برای دریافت مشاوره قبل از خرید با کارشناسان کیان تلکام در تماس باشید.

سوالات متداول

  1. بهترین دستگاه تقویت آنتن دهی موبایل در منزل کدام است؟
    برای دریافت مشاوره اختصاصی و خرید بهترین دستگاه متناسب با نیاز خود، می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
  2. برای تقویت آنتن دهی موبایل چه روش هایی استفاده می شود؟
    استفاده از آنتن خارجی، آنتن داخلی و سیم کارت تقویت کننده سیگنال
نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

سوالی ندارید؟
تماس با ما